ZGJEDHJE
INOVATIVE !

PARID SMART SOLUTION është një zgjedhje inovative dhe e përshtatshme për Bizneset që duan një sistem tërësisht funksional dhe të kujdesshëm , duke përfshirë programin e kontabilitetit, manaxherial, dhe të fiskalizimit. Programi vjen në versionin desktop dhe në versionin web, me server qëndror.

paypaldropbox
banner

Cilësitë e programit

Pse Parid Smart Solution

default alt text

Program i licensuar

I licensuar nga DPT dhe AKSHI. Parid Smart Solution është program menaxherial, kontabël dhe fiskal.
default alt text

Integrim i plotë

Ofron funksione shtesë të dobishme për manaxhimin e biznesit, magazinën, inventarin, regjistrimin e faturave dhe raportet e performancës, etj.
default alt text

Program fleksibel

Nuk ka rëndësi në PC, Celular apo Tablet. Programi është i përshtatshëm për të gjitha pajisjet që ju do të përdorni.
Thumbnail

Programet kryesore

Parid Smart Solution

Program Manaxherial

Programi manaxherial

Ti mund te punosh dhe mund ta fiskalizosh kudo ndodhesh nga pajisjet tuaja. Gjithashtu mund të shikoni raportet në kohë reale.
Programi Fiskalizimit

Programi Fiskalizimit

Programi i fiskalizimit është një program financiar i cili përmban modulet e nevojshme për procesin e fiskalizimit të cilat janë të nevojshme për të qenë transparent.
Programi i Kontabilitetit & Enterprise

Programi i Kontabilitetit & Enterprise

Programi i kontabilitetit ndihmon bizneset e shumta të analizojnë llogaritë e arkëtueshme, llogaritë e pagueshme, etj.

të veçantat

Cilësitë e Programit

default alt text

Manaxhim i Lehtë i Biznesit

Zvogëloni kompleksitetin e manaxhimit të biznesit tuaj me aplikacionin tonë. Ndihmoni në organizimin dhe përmirësimin e proçeseve.
default alt text

Performancë e Shpejtë dhe Efikase

Aplikacioni ynë ju ofron performancë të shpejtë dhe të optimizuar, duke përmirësuar kohëzgjatjen e proçeseve tuaja në biznes.
default alt text

Informacioni i Nevojshëm Në Dorën Tuaj

Aksesoni informacione të rëndësishme për biznesin tuaj nga kudo. Sigurohuni që keni përmbajtjen që ju duhet për vendimet e mëdha.
default alt text

Përshtatja Sipas Nevojave Tuaja

Aplikacioni ynë është i përshtatshëm sipas biznesit tuaj. Personalizoni dhe ndryshoni të gjitha veçoritë për ti përputhur me strategjinë tuaj.
default alt text

Rritja e Produktivitetit të Biznesit

Optimizoni punën tuaj dhe rrisni efikasitetin. Manaxhoni më shpejt dhe lejoni ekipin tuaj të përqendrohet në rezultate të mëdha.
default alt text

Mbështetje Profesionale 6/7

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar gjithmonë. Ekipi ynë është i gatshëm për të zgjidhur çdo problem dhe për t'ju udhëzuar në nevojat tuaja.

Njihuni me programin tonë

Paketat Tona

Parid Smart Solution ju prezanton më një program kontabiliteti manaxherial dhe fiskal në shërbim të çdo biznesi . Ky shërbim inovativ, lind nga kërkesat e shumta të klientëve tanë ndër vite. Me një staf me eksperiencë disa vjeçare në fushën e financës dhe kontabilitetit. Programi ynë do i vij në ndihmë secilit prej jush. Ofrojmë një program të kompletuar dhe shërbim profesional, me ekspertë financiarë të disponueshëm në çdo kohë. Dhe suport të dedikuar për Biznesin tuaj. Për tu informuar rreth paketave klikoni në butonin e mëposhtëm.

Partner

OFERTAT e fundit

Ofertat e Parid Smart Solution !

Paketat

Paketat e Parid Smart Solution!

PSS Paga

Llogaritja e pagave

PSS Paga

Me anë të këtij aplikacioni ju mund të llogarisni pagën nga bruto në neto dhe anasjelltas. PSS Paga mund ta shkarkoni në PlayStore.

LLogarisni Abonimin Tuaj

Abonim 1 vjecar !

Llogarit Cmimin E Paketes

Programi i Kontabilitetit
Blerja e një pakete përfshin 2 përdorues
Fiskalizimi
Pikat e shitjes
Përdorues
Për çdo user mobile shtesë
Për çdo PC tjetër instalim 15.000 All
Fiskalizimi dhe POS Bar/POS Market
Totali
0 Lekë

Përgjigje për pyetjet tuaja

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë është Parid Smart Solution ?
Parid Smart Solution është një kompani softwerike e cila operon në treg që prej vitit 2019. Është një aplikacion manaxherial i dizajnuar për të ndihmuar bizneset në manaxhimin e tyre. Aplikacioni ofron një gamë të gjërë të veçorive dhe shërbimeve për t'ju ndihmuar në organizimin, kontrollin dhe përmirësimin e proçeseve të biznesit tuaj.
A më duhet një app manaxherial për biznesin tim ?
Përdorimi i një aplikacioni manaxherial dhe kontabël për biznesin tuaj mund të jetë shumë i dobishëm. Aplikacionet manaxheriale ndihmojnë në organizimin e të dhënave, monitorimin e përformancës, manaxhimin e magazinës dhe shumë të tjera. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për biznese të ndryshme që duan të rrisin efikasitetin dhe të përmirësojnë kontrollin e tyre.
Çfare më perfshihet tjeter ne cmimin oferte ?
Oferta përmban shumë elemente të ndryshëm që mund të jenë të dobishme për biznesin tuaj. Përveç aplikacionit manaxherial, mund të përfshihen gjithashtu trajnimet, suport teknik 6/7 dhe përmirësimet e produktit. Keni parasysh që çmimi i ofertës mund të ndryshojë sipas nevojave dhe preferencave tuaja të biznesit.
A kam nevojë për ekonomist ?
Përdorimi i një ekonomisti mund të jetë i dobishëm për biznesin tuaj. Ekonomistët ndihmojnë në analizimin e financave, planifikimin e buxhetit, manaxhimin e taksave dhe ofrojnë këshilla financiare të rëndësishme. Kjo mund të ndihmojë në rritjen e qëndrueshmërisë dhe suksesit të biznesit tuaj me ndihmën e Paridit.